Tietoa meistä

Refra lanseerattiin vuonna 1994, ja se on nykyään tunnettu jäähdytyslaitteiden valmistaja Euroopassa. Yhtiö erottuu erittäin monipuolisesta ja ainutlaatuisesta jäähdytystuotteiden tarjonnasta. Refra on kyvykäs suunnittelemaan ja valmistamaan myös standardituotteista poikkeavia sekä täysin asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja.

Yhtiön 20 toimintavuoden aikana Refra-brändi on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Euroopan jäähdytysmarkkinoiden johtavista toimijoista ja toteuttanut menestyksekkäästi useita monimutkaisia hankkeita. Refran pitkä kokemuspääoma ja osaava henkilöstö mahdollistavat pitkäjänteisen ja omistautuneen sitoutumisen asiakkaiden palvelemiseen. Refra on toteuttanut tehokkaita ratkaisuja ja toimittanut korkealaatuisia tuotteitaan kaikkialle Eurooppaan, Skandinaviaan ja Lähi-itään.

Ympäristöystävällisyys

Parantamalla teknisiä prosesseja ja lisäämällä tietoisuutta ympäristökysymyksistä Refra, kuten kaikki muutkin edistykselliset yritykset, pyrkii vähentämään ympäristön saastuttamista ja kulkemaan kohti hiilineutraalia maailmaa. Tämän seurauksena luonnollisiin kylmäaineisiin kiinnitetään yhä enemmän huomiota.

Refra uskoo, että paremman huomisen rakentaminen edellyttää tuotannon ekologisuutta. Käytämme vain sertifioituja osia ja varmistamme turvallisuuden omassa tuotannossamme. Varmistamme Euroopassa myytävien laitteiden energiatehokkuuden, koska energiatehokkuus on tärkeä osa ekologisuutta.

Refra on seurannut kiitollisena CO2- ja hiilivetytuotteiden kysynnän kasvua. Refra toivookin, että tulevaisuudessa suurin osa yhtiön tuotannosta tehdään luonnollisilla kylmäaineilla.

Jäähdytysratkaisut

Jälleenmyyjät

Asentajat

Vuokraajat

Yhteistyökumppanit